MVP BRNO 5.2.2000

Brněnská výstava byla první, kde jsem vystavovala psa. Cheasy zde v konkurenci dvanácti fen získala známku výbornou.

Z posudku A. Blahy: 9 měsíců stará červená fena, velmí pěkná hlava, tmavé oči, nůžkový skus, dobrá hloubka i šířka prsou, správně úhlená, pevné kosti, korektní chůze, velmi pěkná srst.


NVP LITOMĚŘICE 20.5.2000

Známka výborná 1.

Z posudku L. Němcové: skus nůžkový, roční ušlechtilá, zlatá fena, středně silné kostry, typické fenčí hlavy, elegantního trupu, pevné svázané hřbetní linie, výborná akce končetin, pěkné osrstění.


MVP PRAHA 10.6.2000

Známka výborná 2 za kvalitní fenou Virou Z Malé Kamenné.


KV PRAHA KUNRATICE 24.6.2000

Na této výstavě získala Cheasy svůj první titul CAJC, kde v konkurenci osmi fen rozhodl jijí pohyb.

Z posudku L. Svatoše: čtrnáctiměsíční zlatá fena, ideální výšky, elegantní fenčí hlavy, středně dlouhého krku, úzké přední fronty, ideálního osrstění, vyrovnané povahy a výborného pohybu.

MVP BRNO 1.7.2000

V konkurenci pěti fen, známka výborná 2

MVP MLADÁ BOLESLAV 2.9.2000

V konkurenci osmi kvalitních fen získala známku výborná 3

NVP BRNO 23.9.2000

Ve velmi silné konkurenci osmi fen získala Cheasy svůj druhý titul výborná 1 CAJC a nechala tak za sebou velmi kvalitní feny jako jsou Jiskra Z Lesních chalup a Comtesse Di of Forest Paradise

Z posudku Z.Antonoviče: 16ti měsíční typická fena, kvadratického rámce, ušlechtilé fenčí hlavy, středně dlouhého krku, krátké pevné hřbetní linie, výborného prostorného pohybu, velmi kvalitního osrstění a klidné povyhy.

OVP PRAHA 8.10.2000

Na této výstvě se posuzovaly všechny barevné rázy dohromady a Cheasy zde získala titul výborná 1, vítěz třídy a skončila celkem druhá za kvalitní fenou Ch. Gibsy Queen Schonez

Z posudku A.Goldfusové: zlatá fena ve velmi pěkném rámci s pěkně modelovanou hlavou, kostra správné síly, pevný hřbet za pohybu, pěkné úhlení, osrstění ve výstavní péči, klidná povaha.

Chesy tedy zakončila svůj první rok výstavní kariéri velmi slibně se dvěma tituli CAJC, titulem VÍTĚZ TŘÍDY a 3. místem JUNIOR KOKRA ROKU 2000.

MVP BRNO 3.2.2001

Nový rok výstaní kariéri začala Cheasy velmi slibně, v mezitřídě získala titul výborná 1 CAC a s tímto titulem získala titul JUNIORCHAMPION CZ.

Z posudku P. Šulcka: zlatá typická fena, souladné stavby těla, pěkná hlava, úhlení, pěkná srst, dobrý pohyb.

MVP KATOWICE ( POLSKO) 17.3.2001

Na základě výstav v ČR jsem je rozhodla zkusit výstavu v Polsku, kde Cheasy skončila druhá (výborná 2) za velmi kvalitní zlatou fenou z Polska

NVP OSTRAVA 31.3.2001

Známka výborná 1

Z posudku J. Bendové: výška 38, dospělá zlatá fena, kvadratického rámce, správně vyvinutý hrudník, pevná hřbetní linie, korektního zaúhlení, správné osrstění, dobrá mechanika pohybu

SVP ZUBŘÍ 21.4.2001

Na této speciální výstavě získala Jch. Cheasy Z Lesních chalup v konkurenci osmi velmi pěkných a kvalitních fen titul výborná 2 res. CAC. Vítězkou se stala vyspělá, kvalitní fena Etna Z Vejminku. Cheasy tak za sebou nechala Viru Z Malé Kamenné

Z posudku P. Rudda (anglického rozhodčího): pěkná hlava, dobré oči i zuby, hlava správně tvarovaná, dobrý krk i ramena, dobré klenutí předku, správně klenutá žebra, svalnaté zadní běhy, pěkná srst, reprezentativní, dobrý pohyb dopředu i dozadu, velmi veselá.

MVP ČESKÉ BUDĚJOVICE 28.4.2001

V konkurenci šesti fen titul výborná 2 res.CAC za kvalitní fenou Virou Z Malé Kamenné

Z posudku L. Němcové: skus núžkový, dospělá zlatá fena, souladné stavby těla, velmi pěkně modelovaná hlava, středně dlouhý krk navršující na výrazný kohoutek, krátká, pevná hřbetní linie, dobré úhlení končetin, kvalitní srst, výborný temperament i prezence.

KV ONDŘEJOV 19.5.2001

V konkurenci čtyř fen titul výborná 2 res. CAC

Z posudku S. Skalar(Slovinsko): typická dvouletá zlatá fena, typická hlava, korektní tělo, velmi dobré zaúhlení předních i zadních končetin, velmi dobrý pohyb.

MVP NITRA (SLOVENSKO) 2.6.2001

Výborná 2, res.CAC, r.CACIB

Z posudku M. Huber(Rakousko): dobře stavěná fena, pevný hřbet, dobrá přední i zadní fronta.

OV REJŠICE 10.6.2001

Výborná 1, VT

Z posudku P.Šulcka: zlatá fena, dobré síly kostry, pěkná hlava, dobrý krk i hřbet, dobrý pohyb, dobrá povaha.

MVP PRAHA - CHUCHLE 16.6.2001

Výborná 2, r.CAC

MVP BRATISLAVA (SLOVENSKO) 18.8.2001

Výborná 1, CAC, r.CACIB

Z posudku T. Jakkela(H): pěkný typ, nádherná hlava a výraz, krk a ramena, kompaktní tělo, dobré zaúhlení zadních končetin, pěkné osrstění, typický, správný, veselý pohyb.

MVP BRATISLAVA (SLOVENSKO) 19.8.2001

Výborná 2,r.CAC

Z posudku M. Kašpara: fena výborného typu, dobrá hlava, pěkný pohyb a osrstění

MVP MLADÁ BOLESLAV 8.9.2001

Výborná 1, CAC

Z posudku L.Svatoše: zlatá fena výborného exteriéru, plně odpovídá standardu, včetně povolené bílé barvy na hrudi, výborná kvalita osrstění.

MVP ČESKÉ BUDĚJOVICE 13.10.2001

Výborná 3

Z posudku A.Carasco (CH): 2,5 letá zlatá fena, správná velikost, správná síla končetin, tmavé oči, milý výraz, nůžkový skus, velmi pěkný hluboký hrudník, dobré končetiny, pěkná srst, výstavní kondice, svižný pohyb, dobrá hra proutku, veselý kokr.

Letos se Jch. Cheasy Z Lesních chalup zůčastnila mnoha výstav ( i zahraničních) a ukončila výstavní sezonu několika r.CAC, CAC a 2x r.CACIB